me, myself and I

~~~~ khazanatul asrar ~~~~

catatan nota matematik versi 2016

assalamualaikum

rentetan daripada pos tahun lepas, CATATAN NOTA MATH 2015 <-- font="" lepas="" link="" pos="" punya="" tahun="">

alhamdulillah menerima feedback yang positif.. dah ku kongsi secara peribadi lebih daripada 100 emel secara peribadi.. its good to share something with others.. semoga digunakan dengan bermanfaat.. cuma harapnya jangan ada pihak yang mengambil keuntungan daripada benda yang diberi percuma tersebut..

tahun ni kononnya azam daripada tahun lepas nak update nota tu untuk lebih lengkap.. tapi terlalu banyak benda berlaku in my life as a mother... Muhamad Ilham memerlukan perhatian yang lebih daripada ibunya menjadikan aku agak kesempitan masa tahun ni dalam menyediakan bahan untuk anak2 di sekolah.. 

cuma sempat update sikit penambahan ringkasan apa yang perlu tahu/buat .. aku gabungkan terus ikut topik tingkatan 1, 2 ,3.. contohnya topik penjelmaan..aku combine je penjelmaan form 2 and form 3.. tak ada pecah2 penjelmaan I dan penjelmaan II... 

cuma kdang2 bila ada yang komen kat pos minta diemelkan dan tinggalkan emel kat bahagian komen, aku terlepas pandang.. sebab bukan pemblog tegar skang ni.. itu yang kadang2 lambat aku dapat emelkan, sebab tak perasan ada orang komen.. so untuk lebih mudah, mungkin boleh emelkan terus kat aku mintak nota ni kalo berminat.. dan biasanya aku emelkan dalam bentuk pdf sebab lebih ringan... kalo dalam bentuk publisher berat sangat.. tapi kalo nak diedit ditambah baik insyaallah boleh diusahakan.. 

asrarnsn@gmail.com





0 comments:

Post a Comment

mata-mata