me, myself and I

~~~~ khazanatul asrar ~~~~

catatan nota matematik PT3

assalamua'laikum

post kali ni just nak share sumthing yang aku buat untuk menghargai anak-anak murid aku dalam peperiksaan percubaan PT3 baru-baru ni.. aku mengajar sekarang ni di sekolah kampung yang mana kesedaran anak-anak di sini masih kurang tentang betapa pentingnya pelajaran.. jangan kata buku rujukan kecil untuk matematik, kalkulator saintifik pun ada yang masih belum ada... sedangkan akan menghadapi exam PT3 tahun ni...

so, aku mengambil inisiatif dengan membuat sebuah nota kecil yang menggabungkan semua topik tingkatan 1 hingga tingkatan 3 dalam sebuah booklet.. dengan tujuan inilah rujukan mereka semasa membuat lonjakan nanti dalam masa lebih kurang sebulan setengah je lagi... 

so ini yang aku siapkan sedikit sebanyak dalam masa 5 hari sambil melayan si kecil yang tengah aktif tu.... semua sekali ada dalam 20 m/s.. mana yang nak softcopy aku tak kedekut nak share.. benda baik kan.... just komen letak emel korang k.. insyaallah aku sent nanti kalo tiada halangan.... 












99 comments:

Tahniah, satu usaha yg bagus utk membantu calon-calon PT3.

ismail_tex@yahoo.com

 

Assalamualaikum cikgu...sy amat tertarik dgn nota math cikgu...sy amat2 berharap memberi semua nota cikgu ni kpd anak sy yg akn menduduki peperiksaan pt3 dlm bbrp hari lagi ni.Memandangkan anak sy seorang slow learner sy terpaksa mencari sendiri nota2 yg blh memberinya kefahaman..di sini saya sertakan email saya..adeq1502@yahoo.com..
Kerjasama cikgu amat saya hargai dan sanjung tinggi...terima kasih..

 

taniah dengan usaha cikgu....sya pun nak share nota cikgu...kalau dizinkan ini email saya farida_bilda@yahoo.com

 

ummie and farida.. maaf sangat sebab hari ni baru saya baca komen2 ni... sangat bizi hidup dua tiga menjak ni sebab anak sakit dan kelam kabut dengan urusan sekolah.. maafkan saya

 

as salam di mana saya boleh dapatkan nota-nota ni ye.. terima kasih..

 

Assalamualaikum,satu usaha yang baik untuk membangunkan anak-anak di kampung. Boleh saya dapatkan nota cikgu? Ini email saya, fitrijamil90@gmail.com

Terima kasih.

 

Assalamualaikum cikgu, boleh saya dapat nota cikgu? jamalnorezmi@gmail.com

Terima kasih banyak.

 

Bagi emel.. Insyaallah saya emelkan

 

salam cikgu, boleh sy dapatkan nota cikgu? ardeyaurora@yahoo.com

 

Nota cikgu mudah difahami...blh sy dptkan nota cikgu? Fazila.maa@gmail.com

 

boleh saya dapatkan nota cikgu? nazrin0102@gmail.com

 

hai cikgu .... usaha cikgu terbaik ..... boleh cikgu kongsi nota cikgu dengan saya kannadhass@gmail.com ... tq cikgu

 

Salam. Saya nk jgk softcopy. Smga Allah merahmati keluarga puan.

ku87@ymail.com

 

Terbaikk. Boleh emailkan juga ke? Email: najwarashid92@gmail.com Terima kasih cikgu.

 

assalam..tolong email kan juga kpd saya irazarira@gmail.com

 

assalam..tolong email kan juga kpd saya irazarira@gmail.com

 

Salam cikgu. Terima kasih atas perkongisan berguna ini. Jika diizinkan mohon email kepada saya juga: fenceesinteh@yahoo.com

 

salam cikgu..satu perkongsian sgt bermanfaat...ini email sy mohdshafiq1313@yahoo.com.my

 

mehmedmujahidd@gmail.com

 
This comment has been removed by the author.
 

aimanbaharudin1992@gmail.com ...mohon share

 

fesal.fesal7@gmail.com mohon e mail pada saya

 

ASSALAMUALAIKUM. TERIMA KASIH CIKGU ATAS NOTA YANG SANGAT BERMANFAAT INI. SAYA JUGA BERHARAP CIKGU DAPAT KONGSIKAN NOTA INI UNTUK ADIK SAYA YANG BAKAL MENDUDUKI PEPERIKSAAN PT3 PADA TAHUN INI. INI EMELNYA: shya_mya14@yahoo.com
terima kasih cikgu.

 

tmhtm17@yahoo.com mohon email pada saya.. terima kasih cikgu.

 

mohon email pada saya ya cikgu . terima kasih. ini emailnya : adeldalily@gmail.com

 

saya dah emelkan untuk semua.. kalau belum dapat mohon maklumkan di sini.. mungkin terlepas pandang

 

tahniah cg. moga diberkati. mohon share. sarinadaffi@gmail.com

 

As salam cg...prkongsian y menarik..azizi82.amj@gmail.com

 

Assalam cikgu. Terima kasih atas perkongisan yg sangat berguna ini. Jika diizinkan mohon email kepada saya juga nbm2412@yahoo.com.my . Moga Allah swt jua yang dapat membalasnya

 

As salam..amat sesuai sekali untuk plajar..hrp dpt email di kamaru_nur@yahoo.com...tqvm

 

Assalam cg ...Satu usaha yang amat baik dan bermanafaat. Mohon email pada saya..rohangon@yahoo.com. Tqvm cg. Moga Allah murahkan rezeki cg.

 

Salam wbt, Alhamdulillah, semoga rahmat Allah buat cikgu yg telah berusaha memenuhi keperluan mengajar dan pelajar, Tahniah! dr saya, Jika diizinkan mohon email kepada saya juga: iqradr891 at gmail dot com. Jazakallahu khaira.

 

Assalamualaikum cikgu.. tahniah dan terima kasih atas perkongsian yang bermanfaat.. mohon emel jika berkelapangan hidayah_idadayah@yahoo.com
terima kasih

 

Syabas dan tahniah..mohon emel leem4570@yahoo.com. Terima kasih.

 

terima kasih.. mohon diemail ke rahuza@gmail.com

 

mohon email pada saya ariel.ahmad@ymail.com
mohon bantuan jika ada cikgu matematik yang boleh ajar di rumah di Seremban masa cuti sekolah.
terima kasih

 

saya dah emelkan setakat ini..mohon emel ke asrarnsn@gmail.com jika belum dapat sebab saya hanya copy and paste emel2 yang diberi disini

 

Cikgu..boleh email ke saya fiqs1313@gmail.com sangat membantu murid- murid saya...termasuk adik saya

 

Cikgu..boleh email ke saya fiqs1313@gmail.com sangat membantu murid- murid saya...termasuk adik saya

 

Cikgu email pada saya suhairahaqsha@gmail.com right now am doing home tuition and this will really help my students. Terima kasih cikgu.

 

boleh tak saya nak minta juga softcopy nye?? sitinorakilah7011@gmail.com

 

Assalamualaikum. Cikgu, boleh share nota ini. Terima kasih. farahanim_0486@yahoo.com

 

As salam. Cikgu, mohon emelkan kpd chenuwai@gmail.com. Terima kasih atas perkongsian yang amat bernilai ini.

 

Salam. mohon jasa baik cikgu email kepada saya. shaysardi@yahoo.com. Terima kasih cikgu

 

Assalam cg..sudi kiranya share ngan sy jugak yer

elvicamading@gmail.com

 

Assalam cg..sudi kiranya share ngan sy jugak yer

elvicamading@gmail.com

 

Assalamualaikum..Nota yang sangat menarik!Saya gembira jika cikgu sudi kirimkan kepada emel saya naz_schumi@yahoo.com .Semoga usaha cikgu ini akan sama2 membantu dalam menaikkan semangat pelajar2 kita.

 

salam.mohon jasa baik cikgu email kepada saya.sizuka_237@yahoo.com.terima kasih

 

salam.mohon jasa baik cikgu email kepada saya.sizuka_237@yahoo.com.terima kasih

 

ni emel sy.. tq in advance yer cikgu
zalina2301@gmail.com

 

SALAM BOLE TLG HNTA NOTA KE E-MEL SY...:D
Nisyaaznizam272@gmail.com

 

aisyahmustafa95@gmail.com

 

Saya tumpang kongsi dgn para pelajar kami. Usaha yg bagus. TQ

 

Salam. Boleh kongsi ke email saya norul.malakiah@gmail.com Terima kasih

 

Salam. Boleh kongsi ke email saya norul.malakiah@gmail.com Terima kasih

 

done emel setakat ini

 

salam sejahtera..boleh kongsi ke emel saya roza_robert85@yahoo.com..Terima kasih banyak2..=p

 

salam sejahtera..boleh kongsi ke emel saya roza_robert85@yahoo.com..Terima kasih banyak2..=p

 

salam, boleh ke kongsikan ke email sy profafiqahahmad@yahoo.com tQ

 

salam, boleh ke kongsikan ke email sy profafiqahahmad@yahoo.com tQ

 

salam, boleh kongsi ke email sy emiaz711@hotmail.com

 

salam minta kongsi omarshah@rocketmail.com

 

Assalamualaikum..sy berminat dengan nota kreatif ni..mohon emailkan

rajamohdizani@gmail.com

 

salam, saya nak juga boleh tak.. jasa baik puan saya dahulukan dengan terima kasih. khirmansamat@gmail.com

 

salam, saya berminatjuga dgn nota kreatif ini, mohon emailkan
minsl82@yahoo.com, thanks

 

salam
manaffbest@gmail.com
semoga allah merahmati usaha anda

 

Saya kagum dan rasa tersentuh dengan determination cikgu. Teruskan usaha yang sangat murni ini. Tahniah, reformasimindaguru.blogspot.com

 

salam... terima kasih atas perkongsian ilmu ini.
Mohon tuan emailkan bahan ini ke apitza5904@gmail.com agar dapat saya kongsikan dgn pelajar saya.TQVM

 

Muhdkhairinnajmi@yahoo.com

:) Terima kasih :)

 

boleh email pada saya
jjasmila3565@gmail.com
semoga encik murah rezeki

 

Terima kasih banyak-banyak atas bakti tuan
hkfaaron@gmail.com

 

tolong emelkan ye ke: saudahelsa02@gmail.com

 

assalamualaikum...cikgu...thanks atas perkongsian...nak juga softcopy
suri_aryani@yahoo.com.my

 

assalamualaikum cikgu.. tlg email kan kpd sy : zatydanny@gmail.com

 

Assalamualaikum Puan, terima kasih atas perkongsian. Mohon jasa baik Puan jika boleh emelkan pada saya, sarahnuradibah(at)gmail(dot)com.
Terima kasih.

 

nota yang sangat menarik .tlg emailkan kpda sya d sweethoney_vie@yahoo.com
terima kasih

 

assalamualaikum cikgu. boleh send ke emel saya juga? terima kasih banyak banyak2
aimi931225@gmail.com

 

Assalamualaikum Puan, TQ atas perkongsian. Mohon jasa baik Puan utk emelkan pada saya, rozdman(dot)edir(at)gmail(dot)com. Tujuan mengajar kelas tambahan PT3.
Terima kasih.

 

nadirahyohyi95@gmail.com
terima kasih.

 

Slm cikgu..nota cikgu best..bley sy dptkn nota ckgu? Sy nk nota bley?sbb nk ajr tuisyen..tq ..ni email saya nuruldiana325@gmail.com

 

salam sis asrar... boleh share dengan saya juga tak... ni emel saya cgmunirah@gmail.com... tq yer... murah rezki kamu!

 

Salam cikgu. Terima kasih atas perkongsian berguna ini. Jika diizinkan mohon email kepada saya juga: ameliaas@yes.my. Terima kasih

 

as slm. nota bermanfaat. mohon share. tq yus_muhd82@yahoo.com

 

nazruliman332@gmail.com

 

Assalamualaikum. Tahniah atas usaha gigih cikgu menyediakan bahan bermanafaat ini. Mohon share ya.... shiemanis3@gmail.com

 

Post a Comment

mata-mata